Chihuahua Seminar met Francesco Cochetti

De Nederlandse Chihuahua Club organiseert op 16 September 2017 een uniek seminar, gehouden door keurmeester en fokker Francesco Cochetti uit Italie.
Francesco is een gerespecteerde fokker van Chihuahua’s onder de affix Di San Gimignano, zijn vrouw Tuula Lehtinen-Cochetti fokt onder de prefix Misty Meadow’s. Samen hebben ze over de 400 kampioenen gefokt wereldwijd met daar onder enorm veel Wereld Winners en Europese Winners, dit over een periode van meer dan 30 jaar. Francesco is opgegroeid in de kynologie, zijn ouders fokte poedels onder de naam “Della Perla Grigia” en zijn vader was, net als Francesco nu, een gerespecteerde keurmeester. Francesco is een ‘allrounder’ als keurmeester maar zijn hart ligt bij de Chihuahua’s. Deze unieke kans om Francesco te horen praten over zijn geliefde ras is pure genot en vol italiaanse passie. De Chihuahua word onder de loop genomen en gepraat over Type, Soundness en Temperament. Dit is een kans om niet te missen!!!!
De volgende dag 17 september 2017 zal Francesco de NCC Kampioens clubmatch keuren die gehouden wordt in Wijchen zaal Verploegen (hier word ook de seminar gehouden). Hij zal de langhaar en de korthaar keuren, dit zal wel onder voorbehoud zijn voor als hij over zijn inschrijvingen heen zal gaan dat er dan gezocht word naar een 2de keurmeester om de babies en puppies te keuren.
Aanmelden voor deze seminar en voor de KCM op http://www.nederlandsechihuahuaclub.nl/seminar2017


Posted

in

by

Tags: