BALV 26 augustus 2016

Beste leden van de NCC,De leden zijn de onduidelijkheid, tegenwerking en onrust binnen de NCC zat.

Om deze reden en mede op advies van de KVK heeft een groep leden mw. van Langen en mw. van Katwijk d.m.v. een motie/brief verzocht een ALV te organiseren.

Dit omdat zij de besluiten van de eerdere ALV’s omtrent hun ontslag negeren en niet willen accepteren.
Mw. van Langen en mw. van Katwijk hebben aangegeven hier geen gehoor aan te kunnen geven, waardoor de leden zelf een BALV uitgeroepen hebben. Eén en ander geheel conform de statuten.

De impasse moet doorbroken worden omdat het besturen praktisch onmogelijk gemaakt wordt en de leden hier de dupe van worden.

De KVK accepteert het in en uitschrijven van bestuurders in het register alleen als alle bestuurders hiervoor tekenen. Gezien mw. van Langen en mw. van Katwijk hun ontslag door de ALV (de leden) niet accepteren, blijkt dit geen optie.
De KVK biedt en tevens adviseert een andere optie. Te weten:
Het organiseren van een ALV in het bijzijn en onder toezicht van een notaris. De notaris zal de op de BALV van 26/8 a.s. door de leden ontslagen en gekozen bestuurders officieel registeren d.m.v. een proces verbaal en deze indienen bij de KVK, zodat eindelijk en officieel de op en door de ALV ontslagen bestuurders uitgeschreven en de nieuwe bestuurders in het KVK register ingeschreven worden.

Het is te bizar voor woorden dat dit noodzakelijk moet zijn en begrijpen dat de leden inmiddels vergadering moe zijn. We willen heel duidelijk stellen dat dit echt het eindstation is.

Wij vragen u dan ook nog éénmaal uw belangrijke stem uit te komen brengen op de BALV van vrijdag 26/8/16 aanvang 19.30 uur te Dogcenter te Kerkwijk, waarvoor u allen (de leden) reeds een uitnodiging en agenda heeft ontvangen.

Uw stem is heel belangrijk.

De vereniging NCC is van en voor de leden. Met als doel de NCC weer op de kaart te gaan zetten als een gezellige vereniging voor fokkers en liefhebbers die zich geheel kan gaan richten op ons geliefde ras “de chihuahua”